Theaterdocent & Workshops

 

Onderwijs, toneelverenigingen, bedrijven,

 

ONDERWIJS

 

DRAMA LES IN DE KLAS.

Alle onderwerpen voor een drama les zijn mogelijk. Inleven in gevoelens, samenspelen, creatief denken, oplossingsgericht leren denken of het werken aan de hand van thema’s.

In overleg met de school/ leerkracht wordt een programma samengesteld.

 

LEER DE LERAAR.

Door jarenlange ervaring in lesgeven aan toekomstige leerkrachten is het meer dan logisch dat het ook mogelijk is als leerkracht bijscholing te krijgen in drama les geven.

Als scholengemeenschap kunt u bijvoorbeeld bijscholing aanvragen voor de leerkrachten die hier belangstelling voor hebben. Deze workshop of cursus kan op de school zelf plaatsvinden.

 

TONEELVERENIGINGEN

Veel toneelverenigingen zouden wel eens een workshopdag of cursus willen volgen waarin ze simpelweg ‘beter leren spelen’. Uiteraard is dat mogelijk en in overleg kan er besproken worden waarin ze graag ‘beter zouden willen worden’ bijvoorbeeld rolinleving, spanning maken of improviseren. Kijk ook even bij 'theateropstellingen' boven in de balk.

 

BEDRIJVEN.

 

Wilt u als team weer eens de dingen vanuit een heel andere kant belichten en ervaren?

Theater kan soms een totaal ander licht schijnen op zogenaamde problemen. Door zelf te ervaren in plaats van alleen over dingen te praten maak je vaak de kortste en meest doeltreffende klap.

Ook voor een personeelsfeestje of uitje is een theater workshop een geweldige bezigheid.